divendres, 19 de febrer del 2016

VISITA AL CRAM

Avui, a les 7 del matí, ja hem marxat cap al CRAM rumb a l'aventura! Hem arribat a les 10, en el moment just de començar el nostre taller sobre dofins.
El taller consistia a fer un simulacre de rescat de dofins; ens han ensenyat què hem de fer si algun dia, per casualitat, ens trobem un dofí varat a la platja.
Ens hem dividit en 4 grups i cada grup representava un equip de rescat i havia de fer una sèrie d’actuacions.
Ha estat un taller força interessant, ens ha encantat!
Després hem anat a veure una UCI de tortugues on hi havia 3 tortugues malaltes. La Blanca, la nostra monitora, ens ha explicat moltíssimes coses interessants sobre les tortugues marines. Sabeu que tenen els pulmons enganxats a la closca perquè d’aquesta manera floten? Ens han dit que els seus pulmons fan la funció de “flotador”.

Una vegada finalitzada la visita al CRAM ens hem dirigit cap a la platja i allà hem pogut agafar petxines gaudint d’un paisatge únic.
I per posar la guinda a la nostra sortida, hem anat a dinar a un parc immens ple de taules de pícnic i de construccions de fusta per a poder passar una bona estona.

Ha estat un dia genial perquè el temps també ens ha acompanyat!

Nens de quart, dilluns penjaré més fotos!!!!

3 comentaris:

  1. Estem molt guapos tots SENYO JO M´ ESPERAVA ,QUE HI HAVIEN DOFINS DE VERITAT !!!!!!!!!!!!!LES FOTOS SON MOLT BONIQUES I LES DE LES TORTUGUES!!!!!..............

    ResponElimina
  2. SENYORETA HAN ESTAT MOLT XULES I DIVERTIDES LES FOTOS A COLONIES PENJAN MES SI POTS VENIR.

    ResponElimina